Diensten

Online meer zichtbaarheid genereren?

Breeze Communicatie helpt je met je online content strategie en social media. Van advies tot volledige ondersteuning waar jij het nodig hebt.

Wij geloven dat iedere ondernemer zijn eigen werkwijze en boodschap heeft. Daar werken wij dan ook naar, met de online kanalen waarbij jij je prettig voelt en waar jij de meeste winst uit kan halen. Wat jouw doelen ook zijn. 

Online content strategie

Ondersteuning

Je wilt het liefst je complete online content productie uitbesteden. Ons team biedt alle ondersteuning die jij nodig hebt. Van content productie tot planning en uitgebreide analyses.

Advies

Ben jij benieuwd waar jouw kansen online liggen? Ons team analyseert jouw online kanalen en content en geeft daarop een uitgebreid advies met handige tips om direct mee aan de slag te gaan.

Kickstart programma's

Ga zelf aan de slag met jouw online content. Wij bieden diverse online programma's die jou de handvaten geven om helemaal zelf je online content en social media in te richten en te plannen.

Contact social media hulp

"Ik moet iets met social media, maar wat?"

Het is een veelgehoorde uitspraak van ondernemers. Vaak heb je al een account op één of meerdere social media kanalen en plaats je zo af en toe een berichtje. Maar wat je er nu eigenlijk precies mee moet? Het is leuk voor je vrienden en je ouders om te zien wat je doet, dat zijn ook de mensen die het meeste reageren op je posts. Maar je doelgroep bereiken, dat gebeurt niet of nauwelijks. Om hier echt actief mee aan de slag te gaan, dat klinkt als veel werk en alsof je ieder uur van de dag online moet zijn. Daar zit een denkfout, met slechts 1 uurtje per dag kun jij al een goed lopend social media account hebben. Daarmee ontkrachten we je opmerking dat het veel werk is ook direct.

Wat je wel nodig hebt is een goed plan met een strategie die bij jou en je onderneming past. Er komt wel meer bij kijken dan af en toe een bericht posten, je zal actief aan de slag moeten met je online content. Maar je zal zien dat je veel van die content eigenlijk al wel ergens hebt liggen. Het leukste is, je krijgt ook veel meer plezier in je social media. Dat beloven we je!