Kickstart social media

Online strategie en social media

Wat zijn we toch lekker veel online met zijn allen tegenwoordig! Daar wil jij toch ook bij horen? Ik hoor het je zeggen, ik wil ook wel meer doen met mijn social media, maar wat?

Je herkent het vast, je hebt je voorgenomen weer meer te posten. Dat lukt je twee weken goed, en je krijgt ook direct positieve reacties van je volgers. Maar dan heb je het idee dat je in herhaling valt, heb je eigenlijk niet meer zoveel tijd om een post te maken of verlies je het plezier er al snel weer in. Je valt weer terug in je normale werkzaamheden en jouw volgers horen weer een maand lang helemaal niets van je.

Hoe je het dan wel aanpakt? Tja, deels is het wel echt gewoon beginnen. Maar er zit ook echt wel wat meer werk aan dan slechts af en toe iets plaatsen. En geloof ons, het is echt niet perse heel veel werk. Vooral niet als wij je daarbij helpen en je alle handvaten geven om uiteindelijk zelf met je social media aan de slag te gaan.

Kickstart jouw social media

Je wilt het liefst zelf aan de slag, maar weet niet goed waar te beginnen. Ga dan met ons aan de slag met jouw social media. In 6 weken leren we je alle basis tips en tricks, maken we een contentplanning, weet jij wat werkt op jouw sociale media én kun je helemaal zelf aan de slag.

Vanaf dag 1 gaan we samen aan de slag. Aan de hand van een wekelijks contact moment en handige werkbladen, bieden wij een heel praktisch programma. We zetten in op waardevolle content voor jouw ideale doelgroep per online kanaal.

De weekplanning ziet er als volgt uit:

Lockdown korting

Tot en met 28 februari ontvang je korting op dit 6-weekse programma!

Normaal betaal je €500,- voor een wekelijkse sessie, de werkbladen en alle tips en tricks. Omdat we in lockdown zitten en iedereen wel een steuntje in de rug kan gebruiken betaal je nu slechts €250,-!

Dat is een korting van maar liefst 50%!

Contact social media hulp